Lakossági duguláselhárítás

A WC CSÉSZÉM DUGULT EL…

A dugulások közül nyilván a legkellemetlenebb amikkor a fővezeték dugul el, de jobb esetben előfordul, hogy csak a WC csésze dugulásáról van szó.
Tovább...

A FŐVEZETÉKEM DUGULT EL…

A fürdőszoba valamely lefolyóján (padlóösszefolyó, zuhanytálca, kád) a WC lehúzását követően a szennyvíz feljön, illetve egyedi esetben egyéb csap megnyitását követően a szennyvíz a WC-n jön fel.
Tovább...

A MOSOGATÓM DUGULT EL…

A mosogató lefolyórendszere az, mely a legtöbb bosszúságot okozza Önöknek! Ezért szereltem fel gépparkomat az alapfelszerelésen felül kifejezetten mosogató csőrendszerek speciális duguláselhárítására, tisztítására!
Tovább...

A MOSDÓM DUGULT EL…

A mosdós eldugulásának okai: A mosdó eldugulását a normál használat során felgyülemlett hajszalak, illetve az azokra rátapadó zsír, szappan stb. okozza.
Tovább...

A PADLÓÖSSZEFOLYÓMON JÖN FEL A VÍZ…

Természetesen nem a padlóösszefolyó szokott eldugulni (habár annak is ajánlott alkalmankénti kitisztítása) hanem a csőhálózat. Általánosságban beszélhetünk a fürdőszoba csőhálózatáról, melynek a legtöbb és legtöbbféle szennyeződésekkel, tisztálkodó szerekkel kell megbirkóznia.
Tovább...

A DÁRÁLOS WÉCÉM DUGULT EL…

A darálós wc üzemeltetése során kifejezetten figyelni kell arra, hogy lefolyóba nem illő tárgyak semmiképp ne kerüljenek a wc csészébe (nedves törlőkendő, cigaretta csikk, betét, tampon, nejlon zacskó).
Tovább...

A KÁDAM / ZUHANYTÁLCÁM DUGULT EL…

A dugulás helye két részre bontható: A csőrendszer es a szifon eldugulására, teljes dugulás eseten 90 %-ban a csőrendszer dugult el, amennyiben csak lassabban folyik le a víz, az esetben a szifon kitisztítása szükséges.
Tovább...

A MOSÓGÉPEM LEFOLYÓCSÖVE DUGULT EL…

A mosógép lefolyócsöve a folyamatos nagy vízmennyiség és nyomás miatt nagyon ritkán dugul el, viszont a szifonban előfordulhat dugulás.
Tovább...GARANCIÁT VÁLLALUNK AZ ELVÉGZETT MUNKÁKRA

Cégünk a legmodernebb gépekkel dolgozik és 30-90 napos garanciát vállal az elvégzett munkára.
Ajánlat kérés