Non stop 0-24 duguláselhárítás - Hívjon éjszaka is!

VICO   GYORSSZERVÍZ,  a lefolyó specialista
Duguláselhárítás, csatornatisztítás felsőfokon

Az Ön valóban éjjel-nappal, hétvégén, munkaszüneti-ünnepnapokon is elérhető gyorsszolgálata. 


Kedves Látogató!

Bizonyára Ön is tapasztalta a szolgáltató szektor weboldalai sokszor nem tükrözik a valóságot.
A legnagyobb probléma a késő esti, éjszakai időszak.
Bizonyára már Önnel is előfordult, hogy este, éjjel lett volna szüksége egy szakemberre, gyorsszolgálatra.
Akár csak egy pizzát szeretet volna rendelni a késői órákban, és hiába hívta a non stop, 0-24, éjjel-nappal szolgáltatást hirdető céget… 

A Viko csapata szintén éjjel-nappali szolgáltatást hirdet!

A különbség csupán annyi, hogy mi valóban 0-24 ÓRÁS, azaz NONSTOP DUGULÁSELHÁRÍTÓ szolgáltatást biztosítunk!
A Vico csapatára éjjel is számíthat, 24 órában várjuk hívását, éjszakai ügyeletünk este, késő este, de akár késő éjjel, hajnalban is fáradhatatlanul elhárítja a dugulást. 

Erre büszkék vagyunk, nem hagyunk senkit a SZxx-ban, :) !!!
Ahogy a weblap főoldalán is olvasható, nálunk az éjszakai, 0-24 órás, vagy kinek mi szimpatikus a non-stop hangzatos szavak, nem csak kiírtuk.
Mi valóban nonstop rendelkezésre állunk ügyfeleink részére, legyen az magánember, vagy akár egy éjjel-nappali ABC, egy nonstop étterem…. 

A Viko csapatára éjszaka is számíthat!!!

Hívjon minket bizalommal a +36 70-6584966-as nonstop telefonszámon!


Egy történet a napokból…
Egy nonstop étterem tulajdonosa hívott fel éjjel két óra után, kétségbeesett hangon, csak annyit kérdezett, hogy kitudnak jönni? MOST ???
Miután válaszoltam neki, hogy természetesen, hiszen nem véletlen hirdetjük magunkat, nonstop, 0-24 órás, éjjel nappal hívható duguláselhárító gyorsszolgálatnak. 
Az Úrból ezzel a mondatommal két reakciót is sikerült kiváltanom, az egyik a megkönnyebbülés volt a másik egy kis nevetés….
Éjszaka valóban nagyon gyorsan kiértünk, már az ajtóban várt a tulaj, a boldogságtól sugárzó arccal csak annyit mondott, Önök valóban non-stop gyorsszerviz.
A kíváncsiság furdalta az oldalamat, mi volt a telefonban az a nevetés, de hát első a munka…
A dugulást kb. 20 perc alatt elhárítottuk, szerencsére megfelelően tisztítónyílással rendelkező csatornahálózattal volt dolgunk. 
A munka végeztével beinvitált az irodájába, kaptunk kávét, „halat, vadat s mi jó falat”, nagyon boldog volt, hogy megtalált bennünket és éjjel is gyorsan kiértünk, elvlégeztük a munkát. 
Most már volt rá idő, hogy megkérdezzem, min nevetett a telefonba.
Rám nézett, elmosolyogta magát…. és elkezdett mesélni, hány nonstop, éjjel is hívható, 0-24 órás gyorsszervizt hívott fel, min ment keresztül mindaddig amíg velem nem beszélt.
A későéjszaka, már mondhatni hajnal, a fáradsága sem akadályozta meg abban, hogy elmesélje nekünk bő 20 percben a véleményét az éjszakai gyorsszervizekről.
A magukat nonstop, 24 órás, 0-24, éjszakai ügyelet, éjjel nappal hívható, hétvégén, munkaszüneti-ünnepnapokon is elérhető gyorsszolgálata…. és csak sorolta miket olvasott az interneten.
A számtalan nonstop duguláselhárító cégből akiket felhívott, több mint 20-an fel sem vették a telefont, persze aludni is kell… teszi hozzá, már nyugodt boldog mosollyal az arcán, de akkor miért írják ki, hogy nonstop, éjjel nappal hívható… kérdi tőlem…
Aztán folytatja az „élménybeszámolóját” arról a néhány nonstop duguláselhárító gyorsszervizről akik felvették éjjel két órakor is a non stop ügyeleti telefonjukat.
A híváslistát visszanézte, nehogy félrevezessen, hat gyorsszerviz szakembere volt akik felvették a telefont, de az nonstop, éjjeli ügyelet ellenére is csak másnapra próbáltak időpontot egyeztetni. 
Ránézett az órájára, felhörpintette az addigra bizonyára kihűlt kávéját, és csak annyit mondott, hogy hát ennyit a non-stop, éjjel-nappal hívható, 0-24 órás ügyeletet tartó cégekről. 
Kikísért minket, megköszönte a munkánkat, és biztosított afelől ha neki, vagy bármely ismerősének duguláselhárító szakemberre van szüksége, csak minket hív. 

Ö nyert egy megbízható, jó szakemberekből álló csapatott, Mi pedig egy új elégedett ügyfelet aki minden bizonnyal még nagyon sok helyre fogja ajánlani a VICO csapatát. 


Éjjel-nappal, éjjel nappal, azonnal, 0-24, sos, non-stop duguláselhárítás
non stop este ,estén ,estéken,esti, éjjel, éjjelen, éjjeli, hétvége, hétvégén, hétvégéken,

hétvégi, ünnepnap, ünnepnapon, ünnepnapokon, ünnepnapi,munkaszüneti nap,

munkaszüneti napon, munkaszüneti napokon, munkaszüneti, duguláselhárítás!

GARANCIÁT VÁLLALUNK AZ ELVÉGZETT MUNKÁKRA

Cégünk a legmodernebb gépekkel dolgozik és 30-90 napos garanciát vállal az elvégzett munkára.
Ajánlat kérés