Vico duglásmegelőzési program

A program mottója:  “előzzük meg a dugulást”…

Nyugaton teljesen megszokott a rendszeres, lefolyó típustól függően a féléves,  éves csatornatisztítása (éttermekben a három havi).

Ezzel elkerülhető a dugulás kialakulása, mely nagyon kellemetlen tud lenni, főleg társasházak gyűjtővezetéke esetén az alsó szinten lakoknak, ahova kilenc emeletnyi szennyvíz folyik vissza.

Sajnálatosan hazánkban mindez általában anyagi okok miatt elmarad….
Mindezért cégem bevezette a
“Vico dugulásmegelőzési programot”

A duguláselhárítási szakma nem szezonális, kivételt képez az év végi-eleji időszak , amikkor a karácsonyi, újévi főzés-sütés, a családi látogatások, a vendégsereg hatására a csatorna hálózatok sokkal nagyobb terhelésnek vannak kitéve mint az év többi napján.  Ennek köszönhetően, ha a csőben mar jelentős lerakodás halmozódott fel, akkor nagy a valószínűsége annak, hogy a legrosszabb időpontban fog a csatornarendszer eldugulni.

Remélem Önt, társasházát, vendéglátóegységét, cégét, stb. eddig elkerülte ez, de higgye el nekem, hogy ebben az időszakban a dugulások száma megtöbbszöröződik. Ilyenkor duguláselhárító szakembert találni nagyon nehéz, szinte lehetetlen küldetés….

Ezért is vezette be cégem “Vico dugulásmegelőzési programot” –ot, hogy Önt ne érje
ilyen kellemetlenség.

A Vico csapat egy ingyenes*** helyszíni felméréssel segíti a társasházakat, közületeket a lehetséges dugulások kialakulásának helyének megkeresésében, a lefolyórendszer állapotának, milyenségének felmérésével.

A dugulás kialakulása 90%-ban a nem megfelelően megtervezett, kiépített lefolyórendszernek köszönhető. A falon kívül vezetett lefolyócsövek esetében a dugulás kialakulásának lehetséges helye meghatározható.

Néhány példa:

  • Nem megfelelő lejtés
  • Aknák folyásfenék kialakítása nem jó
  • A konyhai ejtővezeték bekötése az alapvezetékbe “elhúzással” történik, azaz a konyhai vezeték vízszintes szakasszal is rendekezik. Ez esetben a dugulás kialakulásának esélye 100%.

Így nem szükséges a teljes lefolyórendszert, elegendő csupán a kritikus szakaszok kitisztítása.

 ***Ingyenesen biztosítom szerződött partnereim részére, egyéb ügyfeleimnek kedvező díjazást                                  biztosítok, mely a munka megrendelése esetében a végszámlából levonásra kerül.

Szerződött partnereink részére, a megszokott fizetési módtól eltérő, kedvező fizetési feltételeket biztositok. Ezzel is elősegítve a nyugodt estéket, a közelgő ünnepek kellemetlenségektől mentes ünneplését.

Néhány referencia
Az alábbi képeken láthatja, hogy bármely hihetetlen is, de igen… idővel, egy 125 átmérőjű konyhai lefolyócső is képes eldugulni, teljes átmérőben, akar több tíz méter hosszan.

A Vico csapat természetesen ezt is megoldotta!

Egy speciális marófejjel szüntettük meg a dugulást…

Amennyiben szeretne részt venni a programomban, vagy bármilyen kérdése van, vagy segítségre, információra van szüksége kérem keressen valamely elérhetőségemen.
GARANCIÁT VÁLLALUNK AZ ELVÉGZETT MUNKÁKRA

Cégünk a legmodernebb gépekkel dolgozik és 30-90 napos garanciát vállal az elvégzett munkára.
Ajánlat kérés